Innan frosten kommer

Jag kom på att jag skulle fota lite innan frosten kommer

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”2″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”1″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Visa bildspel]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Det mesta har jag burit in av de blommor som jag vill ha kvar av Pelargon, Hortensia osv

Tagetes får stå kvar tills vidare

Blomman som står i tunnan har själv valt platsen

Jag hade den på ett helt annat ställe

Men så fick jag se en sensommar att det tittade upp lite blommor där så det fick vara kvar

Det är rätt bra att ha den där

Vi har haft en jättefin idag men mot kvällen kom det regn

Idag har jag fått tillbaka min servade symaskin också

Så nu ska den väl hålla ett antal år igen

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.